Politie

Kies een standpunt in de menubalk en klik dan hieronder op het logo van een partij voor meer informatie.

Uit het regeerakkoord 2017 – 2021

De nationale politie krijgt structureel 267 miljoen euro extra voor onder andere meer agenten in de wijk en rechercheurs. De verdeling van de inzet van de politie over de regio’s wordt geactualiseerd. De operationele sterkte wordt geflexibiliseerd. Hiermee kan de politie effectiever optreden en ook de digitale veiligheid vergroten. Ook andere onderdelen van de strafrechtketen worden in dit kader versterkt met extra middelen. Voor uitbreiding van de capaciteit zijn extra middelen beschikbaar, onder de voorwaarde dat de flexibiliseringsagenda wordt doorgezet en dat knellende kaders, waaronder sectorspecifieke beperkingen ten opzichte van de Arbeidstijdenwet, worden weggenomen. De diversiteit binnen de politie wordt vergroot.

Ons standpunt over de Politie.

cda-logo-150x150Een veilig land vraagt om stevige maatregelen. Geen woorden, maar daden. Daarom zullen wij in de komende jaren meer investeren in politie….


logo-christen-unie-002Nederland heeft een sterke politieorganisatie nodig. Politiemensen beschermen onze veiligheid en bestrijden onrecht. Criminaliteit mag niet onbestraft blijven…..


D66De politie is wat D66 betreft het instituut dat de directe veiligheid voor mensen waarborgt. Dat houdt in dat de politie goed zichtbaar is op straat….


denk2 De politie dichter bij de burger organiseren….


logo-groen-links-002De politie moet veel meer zichtbaar aanwezig zijn op straat. Dit is nodig om snel en effectief op te treden tegen misdaad en om burgers veiligheid te bieden…


pvdaDe politie moet op straat werken aan een veilige en leefbare buurt en moet minder achter het bureau zitten. Daarmee vergroten we de pakkans…..


partij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-smallPolitiemensen hebben een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid die vaak gepaard gaat met een hoge werkdruk, onregelmatige uren en onverwachte gebeurtenissen. Zij verdienen dan ook een goede beloning ….


logo-sgp-002Naast alle terechte aandacht voor de strijd tegen terreur, verdient ook de criminaliteit dicht bij huis een stevige aanpak. Vandalisme, bedreigingen, inbraken, diefstal, moord en doodslag…..


spPolitiemensen moeten beter hun werk kunnen doen. Zij verdienen een beter loon, voor het harde, onregelmatige en soms gevaarlijke werk dat zij moeten doen. De politie verdient ook minder bureaucratie….


logo-vvd-002Het goede werk van de politie is de basis van een veilig Nederland. Onze politieagenten sporen misdadigers op, verlenen noodhulp en zorgen dat het rustig blijft op straat….


https://forumvoordemocratie.nl/verkiezingsprogrammaForse salarisverhoging voor alle politiemensen op straat. Prioriteit op de toewijzing van (sociale) huurwoningen in de grote steden, zodat zij dicht bij hun werk kunnen wonen en het werk aantrekkelijker wordt gemaakt. Dit kan ook de leefbaarheid van de buurt ten goede komen.


Wat kun je op onze website nog meer vinden over de politie?

cda-logo-150x150logo-christen-unie-002D66denk2logo-groen-links-002pvdapartij-voor-de-dieren-pvdd-logo-2015-smallpvv2logo_50pluslogo-sgp-002splogo-vvd-002https://forumvoordemocratie.nl/verkiezingsprogramma


Informatie over dit thema bij:  RijksoverheidWikipedia en Twitter.  

Bekijk de politieke successen van de partijen.
Deze pagina is gemaakt of aangepast op  30-10-2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.